Over ons

In 2012 richt Jacques van der Lans de firma Lanstones op met de wens om de bouw milieuvriendelijker te maken. Na een zoektocht naar het juiste materiaal stuit hij in Portugal op kurk. Dit product wekte meteen zijn interesse.

In 2015 begint Jacques met de verkoop en verwerking van het product Decoproyec spuitkurk, na een lange zoektocht naar het beste product. Decoproyec heeft als spuitkurk fabrikant kwaliteitsproducten en ook nog een heel duurzaam verhaal.

2020 was het jaar van verandering voor Lanstones. Na jarenlang aan de kennis- en leverancierszijde voor het product decoproyec spuitkurk gefungeerd te hebben, besluit Jacques om zich met de verworven kennis op de afbouw te focussen.

In 2021 profileert Lanstones zich als gecertificeerd verwerker van Decoproyec spuitkurk en breidt het gamma uit met gerelateerde producten. Hierdoor kan Lanstones complete pakketten aanbieden voor gevelrenovatie. Door de jarenlange ervaring met spuitkurk kunt u met Lanstones zeker zijn van een geslaagd project.